Απο Αύγουστο…χειμώνα!

Καλημέρα Φιλαράκια μου!

 

Ξεκινάει απο σήμερα ένα πολύ ενδιαφέρον και πλούσιο 4ήμερο κουπόνι, το οποίο συμπεριλαμβάνει και το Σαββατοκύριακο. Εχουμε πρεμιέρα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίαςπρεμιέρα σε όλες τις κατηγορίες της Σκωτίας, πρεμιέρα στην Γερμανία2 και την Γαλλία3. Συνολικά δέκα (10) πρωταθλήματα μπαίνουν στην στοιχηματική μας καθημερινότητα και συνθέτουν ένα “χειμωνιάτικο” κουπόνι.

Περιμένουμε βέβαια και τα “βαριά χαρτιά” του στοιχήματος, δηλαδή τις μεγάλες κατηγορίες των “σοβαρών” πρωταθλημάτων, αφού το Μουντιάλ έχει πάει λίγο πίσω την σέντρα στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ομως για “ορεκτικό” αυτό το Σ/Κ έχουμε αρκετά σούπερ κάπ, οπότε την ερχόμενη εβδομάδα οι μεγάλες κατηγορίες Αγγλίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Τουρκίας και Πορτογαλίας, θα βρίσκονται στην σέντρα.

 

Πάμε να δούμε τι υπάρχει για σήμερα και ξεκινάμε με τον άσσο της Ααρχους (Νο1048),  πάμε στον   “αβανταρισμένο” άσσο της Μέτς (Νο1225),  βλέπω τον   “μπανισμένο” άσσο της Χάβρης (Νο1221),  το διπλό της Σταντάρ Λιέγης (Νο615),  τον άσσο του Αμβούργου (Νο685),  πάμε πάλι σε χτυπημένο σημείο και το   “μπανισμένο” διπλό της Ντέρμπι (Νο504) και θα ολοκληρώσω τις προτάσεις μου, με το διπλό της Κόρκ Σίτι (Νο1248).

 

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!

  Caribe

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *