ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ

Γεια σας φιλαράκια μου

Μόλις επιλέξατε να περιηγηθείτε σε μια από τις σχετικότερες με το αντικείμενο (του στοιχήματος) ιστοσελίδες. Θα σας πω δυο λόγια και θέλω να τα λάβετε πολύ σοβαρά υπ όψιν.

Κατ αρχάς να συστηθώ. Είμαι ο Caribe ιδιοκτήτης και ψυχή του Moneycare. Η ολοήμερη απασχόλησή μου είναι το στοίχημα και βασικός μου στόχος είναι να βγάζουμε λεφτά.

Εδώ θα βλέπετε προτάσεις οι οποίες θα είναι κυριολεκτικά πονηρές. Τι σημαίνει πονηρές προτάσεις? Είναι κάποια παιχνιδάκια που τα περισσότερα από αυτά, τα παίρνουμε χαμπάρι όταν ήδη έχουν λήξει και μετά λέμε μεταξύ μας “πως δεν το είχαμε δεί;;” ή κάποια παιχνίδια που θα τα φράξει ο ΟΠΑΠ, ή θα αλλάξει τις αποδόσεις στο στοιχηματικό κουπόνι. Αυτές οι πληροφορίες δυστυχώς δεν μπορούν να έχουν συγκεκριμένη ώρα που θα φανούν στο site.

Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι μόλις ακούσω ότι (πέφτουν) τεράστια ποσά σε συγκεκριμένους αγώνες (και κάθε μέρα πέφτουν τα άτιμα), θα είστε οι πρώτοι που θα τα μάθετε ώστε να προλάβετε να τοποθετηθείτε. Φυσικά και για τους φίλους του ΠΡΟ-ΠΟ και γενικά του Ελληνικού Πρωταθλήματος (Α και Β Εθνικής) ισχύει ότι και για τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δηλαδή συνεχής ροή πληροφοριών (εφ όσον υπάρξουν βέβαια). Αρα μοιραία θα πρέπει να μας έχετε διαρκώς στο μυαλό σας και να μας βλέπετε, έτσι ώστε να είστε μέσα στους κερδισμένους.

Εγώ το μόνο που θα σας ζητήσω είναι εάν αποφασίσετε να παίξετε, να κάνετε την εγγραφή και φυσικά το παιχνίδι σας μέσα απο τα Banner που έχουμε στην Ιστοσελίδα μας.

Ετσι το site μας θα έχει έσοδα και θα το έχετε πάντα κοντά σας.